OBAVIJEST

Dragi učenici i učenice!

Poštovani roditelji/skrbnici/udomitelji!

 

Sljedeći je tjedan (06. – 09. 04. 2020.) vrijeme ponavljanja i vježbanja, a u petak, 10. 04. 2020. učenici ne će imati obaveze u Virtualnim učionicama.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, između ostalih važnih informacija, objavilo je Upute o načinu vrednovanja i ocjenjivanja rada učenika tijekom trajanja nastave na daljinu, a počevši od 14. travnja nadalje. Važne poveznice:

IV. OŠ Varaždin će voditi računa o obiteljima s više djece i raspoloživost IKT uređaja za svako dijete posebno te izbjegavati ispitivanja ili testove u stvarnom vremenu (odnosno, provoditi ih u dogovoru s učenikom da može u dogovoreno vrijeme biti online). Apeliramo na toleranciju i razumijevanje, podržavajuću komunikaciju svih uključenih u ovaj izvanredni oblik nastavnog procesa: učenika, učitelja i roditelja.  IV. OŠ Varaždin će po održanom Učiteljskom vijeću /tijekom idućega tjedna/ u Virtualnim učionicama pojedinih razreda, dati jasne smjernice o ev. usmenim i pisanim ispitivanjima. Draga djeco, čuvajte svoje zdravlje, svojih ukućana i svih ljudi oko sebe.

 

„ (…) No vrijeme se kreće, no vrijeme se kreće

Ko sunce u krugu,

I nosi nam opet ono što je bilo:

I radost, i tugu.

I sinut će oči, naći će se ruke,

A srca se dići

I slijepi za stope bivšega života

Njima ćemo ići (…).“ D. Cesarić, Povratak

Damir Vrbanec

Učitelj informatike, izvrsni savjetnik IV. osnovna škola Varaždin

Komentari su zatvoreni.