Četvrta ugostila ravnateljicu i školsku knjižničarku iz škole u Indiji

IV. OŠ Varaždin posjetile su u utorak,  11. lipnja 2024. godine,  prosvjetne djelatnice koje dolaze iz daleke Indije, iz škole Bal Bharati Public School iz grada Noida. Gošće Četvrte bile su ravnateljica Vinaya Pujari i školska knjižničarka Mamta Maggu.
Posjet je dio programa stručnog i kulturnog povezivanja i razmjene iskustava dviju škola i država, a započeo je još prije 4 godine povezivanjem školskih knjižničarki obiju škola – školske knjižničarke iz Bal Bharati Public School Mamte Maggu te školske knjižničarke IV. osnovne škole Varaždin Marine Mavrek u međunarodnom projektu razmjene straničnika.
Četvrta je priredila svečani doček za gošće koji je bio svojevrstan blitz prikaz Škole i Hrvatske. Dočekane su školskom himnom, čule su recital Antuntun te pjesmu Sve još miriše na nju; uslijedila je trenutno popularna pjesma, hrvatska predstavnica na Euroviziji, Rim tim tagi dim te na kraju programa pjesma We all need more kindness in this world. Gošće su imale priliku vidjeti i film Četvrta in 70 words.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.